Skip to main content

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis Àr ett enastÄende exempel pÄ ett företag som har satt sin personals hÀlsa och vÀlmÄende i centrum för företagets agenda. Utbudet av hÀlsoinitiativ, de sÀtt pÄ vilka chefer har utbildats och utvecklats för att erkÀnna och ta itu med hÀlsofrÄgor, tillhandahÄllande av medicinsk rÄdgivning och stöd (fysiska och psykiska) till personalen Àr bara nÄgra exempel pÄ undantags praxis sett i företaget.

En av de "sticker ut" aspekter av synen pÄ vÀlbefinnande pÄ Zilveren Kruis var den exceptionella nivÄn pÄ personalengagemang. Inte nog med att personalen kÀnde till företagets tillvÀgagÄngssÀtt men denna kunskap hade lett till engagemang och delaktighet.

John Griffiths, internationell revisor iHMQ

Ett av de förslag som gjordes till Zilveren Kruis var att ge lika stor uppmÀrksamhet Ät hÀlso förvaltningsfrÄgor för flexibel arbetskraft i organisationen. 
För att understryka resultatet av denna politiska förÀndring utvÀrderade KPMG detta i ett verkligt vÀrde fall av avkastning pÄ investeringar i en flexibel arbetskraft. Namnet pÄ den nederlÀndska rapporten: "voor iedereen een kroket: de sanna vÀrdet van de flexibele arbeidsmarkt"

Ladda ner: voor iedereen een kroket. VĂ€rde fall KPMG

 

 

Alexander Stolze bij BNR Spitsuur (Business News Radio)-17 april 2018

BNR (ca 10 min)