Skip to main content

stöd

IHMQ ger stöd till företagshÀlsovÄrdspersonal och organisationer som utvecklar eller avser att utveckla ett sofistikerat hÀlso ledningssystem genom att arbeta med ledande enskilda akademiker och yrkesverksamma. IHMQ har varit verksamt i NederlÀnderna sedan 1999 och har gÄtt frÄn klarhet till klarhet och tilldelat ackreditering till organisationer som demonstrerar god praxis inom HÀlsoVÄrdsomrÄdet.

VÄrt nÀtverk av WHP centra erbjuder en rad tjÀnster för enskilda intresserade yrkesverksamma, personal och organisationer.

IHMQ-Stiftelsen arbetar med internationella centra och ger internationellt ledarskap för att utveckla och sprida evidensbaserad arbetsmiljöpraxis och forskning. IHMQ har varit verksamt i NederlÀnderna sedan 1999 och har gÄtt frÄn klarhet till klarhet och tilldelat ackreditering till organisationer som demonstrerar god praxis inom HÀlsoVÄrdsomrÄdet. MÄnga organisationer har redan uppnÄtt IHMQ certifiering och erkÀnns som modeller för god praxis (MOGP) i hÀlsa förvaltning pÄ arbetsplatsen. Brittiska företag betjÀnas av det brittiska kontoret i iHMQ. Andra lÀnder kommer snart.