Skip to main content

Royal IHC Merwede guld

 

2014-2017

Det var mycket tydligt att IHC Merwede fortsÀtter att investera i arbetstagarnas hÀlsa, sÀkerhet och vÀlmÄende och att arbetstagarnas hÀlsa, sÀkerhet och vÀlbefinnande förblir en prioritering för företagen. Det ledde till erkÀnnande av Royal IHC Merwede pÄ iHMQ Gold Certificate detta har anvÀnts pÄ ett antal sÀtt, bland annat:

  • Att sĂ€kerhet och riskreducering ges högre prioritet. Ett av de sĂ€tt detta hĂ€nder Ă€r genom att anvĂ€nda en ny video om hĂ€lsa och sĂ€kerhet pĂ„ IHC Merwede, som ses av alla besökare till sub-take. Videon anvĂ€nds ocksĂ„ i induktions processen, dĂ€r det kompletteras med instruktioner frĂ„n chefen för invalda. Underentreprenörer kommer att fĂ„ mĂ€rken under en tid efter att du har slutfört testet som en del av video uttalandet.
  • Varje chef genomför nu en mĂ„natlig sĂ€kerhetskontroll av sin avdelning. Detta Ă€r ett öppet, transparent och konstruktivt tillfĂ€lle att rĂ€tta till alla svaghets omrĂ„den och ta itu med alla oacceptabla metoder eller beteenden.
  • Det finns en mycket tydlig ökning av medvetenheten i hela företaget om den positiva relationen mellan en hĂ€lsosam och sĂ€ker arbetsplats, kvalitet och kundtillfredsstĂ€llelse.
  • Toolbox-konversationer pĂ„verkas av riskbedömning och riskanalys, sĂ„ att de anstĂ€llda fĂ„r fullstĂ€ndig information sĂ„ snart som möjligt.

EN viktig utveckling var den senaste bildandet av IHC Vitality team. Detta team erbjuder stor potential nÀr det gÀller att frÀmja anstÀlldas hÀlsa och vÀlbefinnande i hela företaget. Det Àr mycket positivt att notera att teamet har:

  • Klara kort-, medel-och lĂ„ngsiktiga mĂ„l.
  • EN plan för att uppnĂ„ dessa mĂ„l, och det inkluderar en kort översikt över anstĂ€llda som kommer att bidra till att identifiera prioriteringar.
  • EN process som bygger pĂ„ principerna för medarbetarengagemang och kommunikation, vilket inkluderar utvĂ€rdering, Ă€r mycket god praxis.
  • Önskan om en ökad medvetenhet hos de anstĂ€llda om vikten av att vara frisk och hĂ„lla sig frisk i framtiden "Ă€r en hĂ€lsosam framtid."
  • Identifiera kopplingen mellan företagsimage och en hĂ€lsosam arbetskraft. NĂ€mligen att skyddet och frĂ€mjandet av arbetstagarnas vĂ€lfĂ€rd Ă€r positivt hĂ€nförligt till företagets image, och att medarbetar retention och rekrytering förbĂ€ttras.