Skip to main content

Koninklijke IHC Merwede Gold

 

2014-2017

Het was duidelijk dat IHC Merwede blijft investeren in de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de medewerkers en dat de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de medewerkers een prioriteit van de bedrijven blijven. Het leidde tot de erkenning van de Koninklijke IHC Merwede op IHMQ Gold Certificate dit werd gedaan op een aantal manieren, waaronder:

  • Veiligheid en risicoreductie krijgen een hogere prioriteit. Een van de manieren waarop dit gebeurt is het gebruik van een nieuwe video over gezondheid en veiligheid in de IHC Merwede, die wordt gezien door alle bezoekers van het bedrijf. De video wordt ook gebruikt in het inductieproces, waar het wordt aangevuld door de instructie van de Manager van de inductees. Onderaannemers zullen badges ontvangen voor een bepaalde periode nadat zij met succes de quiz als onderdeel van de video instructie.
  • Elke manager voert nu een maandelijkse veiligheidscontrole van zijn afdeling. Dit is een open, transparante en constructieve kans om alle gebieden van zwakheid te verbeteren en om het even welke onaanvaardbare praktijken of gedrag aan te pakken.
  • Het besef van de voordelige relatie tussen een gezonde en veilige werkplek, kwaliteit en klanttevredenheid groeit heel duidelijk in het hele bedrijf.
  • Toolbox Conversations worden beïnvloed door risicobeoordeling en risicoanalyse, zodat medewerkers zo snel mogelijk geïnformeerd worden.

EEN belangrijke ontwikkeling was de recente vorming van het IHC Vitality team. Dit team biedt een aanzienlijk potentieel in termen van het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de werknemers in het hele bedrijf. Het is zeer positief op te merken dat het team heeft:

  • Duidelijke doelstellingen op korte, middellange en langere termijn.
  • EEN plan om deze doelen te bereiken, en dit omvat een korte enquête van de werknemers die zullen helpen bij het identificeren prioriteiten.
  • EEN proces dat is gebaseerd op de principes van betrokkenheid van werknemers en communicatie en omvat de beoordeling-dit is zeer goede praktijk.
  • Het verlangen naar een verhoogde bewustwording van de medewerkers, hoe belangrijk het is om gezond te zijn en gezond te blijven in de toekomst, "Wees een gezonde toekomst".
  • Het verband tussen bedrijfsimago en een gezond personeelsbestand erkend. namelijk dat de bescherming en bevordering van het welzijn van de werknemers een positief effect heeft op het imago van de onderneming en dat het behoud en de aanwerving van werknemers verbeterd wordt.