Skip to main content

Royal IHC Merwede 2018-2020 goud

Royal IHC ontwikkelde een integrale strategie en praktijk op het gebied van gezondheidsmanagement en kwaliteit die voldoet aan de goudstandaard van IHMQ. En wordt georganiseerd en geïmplementeerd als de gedeelde verantwoordelijkheid van het management, de werknemers, de ondernemingsraad en staf.

Jeanine Peppink (group director SHEQ Royal IHC), Paul baart (managing director IHMQ), Dave Vander Heyde (CEO Royal IHC)
Laudatio, Dr Gregor Breucker, internationaal audit team

Koninklijke IHC is een gouden organisatie. Royal IHC opereert in een risicovolle sector en heeft de mentaliteit op het gebied van veiligheid en gezondheid voorop. De visie en ambitie worden vertaald in de dagelijkse praktijk, met ondersteuning van management, toezichthouders en medewerkers.
Management vertegenwoordigers laten zien dat zij gezondheidsmanagement en kwaliteit als onderdeel van zowel corporate beleid en strategie├źn als werk routines. Dit werd ook gespiegeld en bevestigd door verdere verklaringen van verschillende professionals van SHEQ, HR, plant Management, alsmede leden van de ondernemingsraad en individuele medewerkers. Dit wijst op een hoog niveau van betrokkenheid en betrokkenheid van de werknemers.

De business units kunnen hun individuele aanpak plannen om de resultaten te verwerken en het continue verbeteringsproces te organiseren.
Het productie management systeem stimuleert en ondersteunt de implementatie van het concept van zelflerende teams in het kader van Lean-Management.

Het auditteam merkte een aantal verbeteringen op met betrekking tot de resultaten van de vorige beoordeling. In het bijzonder heeft het bedrijfsmanagement geïnvesteerd in de verbetering van de werkomgeving. De gedeelde verantwoordelijkheid voor gezondheidsvraagstukken (kam en HR/training & Development) lijkt te stimuleren en een verdere verbetering van de mate van integratie van gezondheidsvraagstukken in het bedrijfsleven beleid en praktijken te vergemakkelijken.

de Auditteam
Tamara Raaijmakers, Alexander St├Âlze, Paul baart, Gregor Breucker

Duidelijke gezondheids-en veiligheidsbeleid en-procedures worden vastgesteld en vormen de basis voor een uitbreiding van de focus van de organisatie om expliciete en gedefinieerde gezondheidsvraagstukken en prioriteiten op te nemen.
Gezien de sterke en dominante productie focus van de organisatiecultuur is het evident dat gezondheidsvraagstukken alleen kunnen worden geïntegreerd in een ontwikkelingsproces voor de middellangetermijn. De respectieve noodzakelijke processen zijn op zijn plaats (medewerker Survey en PMO systeem) en ook mogelijk voor het identificeren van gezondheidsproblemen, zoals obesitas en overgewicht, lichaamsbeweging en stress management.

Om een gouden standaard voor ge├»ntegreerd gezondheidsbeheer te behouden, onderstrepen we dat Royal IHC de Risico’s voor werknemers en gehuurde medewerkers op het gebied van gezondheid en veiligheid tot een minimum moet blijven brengen.
Het trotse en ambachtelijke gevoel in de organisatie, kan deel uitmaken van de wereld laten zien dat de technologische innovaties van Royal IHC op een veilige en gezonde manier gemaakt worden.