Skip to main content

ondersteuning

IHMQ bieden ondersteuning aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en organisaties die ontwikkeld of intentie om een geavanceerde Health management systeem te ontwikkelen door te werken met vooraanstaande individuele academici en professionals. IHMQ is sinds 1999 operationeel in Nederland en is van kracht naar kracht gegaan, waarbij accreditatie wordt toegekend aan organisaties die goede praktijken demonstreren op het gebied van gezondheids management.

Ons netwerk van GBW Centers biedt een scala aan diensten voor individuele geïnteresseerde professionals, medewerkers en organisaties.

De iHMQ Foundation werkt met internationale centra, die internationaal leiderschap bieden bij het ontwikkelen en verspreiden van evidence-informed werkplek gezondheidspraktijken en onderzoek. IHMQ is sinds 1999 operationeel in Nederland en is van kracht naar kracht gegaan, waarbij accreditatie wordt toegekend aan organisaties die goede praktijken demonstreren op het gebied van gezondheids management. Veel organisaties hebben al IHMQ certificering behaald en worden erkend als modellen van goede PrakTijken (MOGP) op het gebied van gezondheidsbeheer op de werkplek. Britse bedrijven worden bediend door het Britse kantoor van iHMQ. Andere landen binnenkort.