Zilveren Kruis

Zilveren Kruis är ett enastående exempel på ett företag som har satt sin personals hälsa och välmående i centrum för företagets agenda. Utbudet av hälsoinitiativ, de sätt på vilka chefer har utbildats och utvecklats för att erkänna och ta itu med hälsofrågor, tillhandahållande av medicinsk rådgivning och stöd (fysiska och psykiska) till personalen är bara några exempel på undantags praxis sett i företaget.

En av de "sticker ut" aspekter av synen på välbefinnande på Zilveren Kruis var den exceptionella nivån på personalengagemang. Inte nog med att personalen kände till företagets tillvägagångssätt men denna kunskap hade lett till engagemang och delaktighet.

John Griffiths, internationell revisor iHMQ

Ett av de förslag som gjordes till Zilveren Kruis var att ge lika stor uppmärksamhet åt hälso förvaltningsfrågor för flexibel arbetskraft i organisationen. 
För att understryka resultatet av denna politiska förändring utvärderade KPMG detta i ett verkligt värde fall av avkastning på investeringar i en flexibel arbetskraft. Namnet på den nederländska rapporten: "voor iedereen een kroket: de sanna värdet van de flexibele arbeidsmarkt"

Ladda ner: voor iedereen een kroket. Värde fall KPMG

 

 

Alexander Stolze bij BNR Spitsuur (Business News Radio)-17 april 2018

BNR (ca 10 min)

 

secratariat: Dutch Center Work Health
SunCourt | Zonnehof 25 | 3811ND Amersfoort | The Netherlands
T. +31 33 465 42 35 | E. info@ihmq.org