Skip to main content

Kungliga IHC Merwede silver

2012

IHC_logo

Vid övervÀger IHC Merwede, ser vi ett företag som har gjort mycket snabba och mycket starka framsteg i en relativt kort tid. Baserat pÄ mÄnga platser, och engagerade i tung teknik IHC Merwede genom kompetent ledning av Mike lie-A-lien har infört ett robust hÀlso-och vÀlmÄende program. Noterbara styrkor Àr:

 • ETT företags engagemang för anstĂ€lldas hĂ€lsa och vĂ€lmĂ„ende som frĂ€mjar anstĂ€lldas hĂ€lsa ses som en framtidssĂ€ker investering.
 • HĂ€lsoVĂ„rds förvaltningen Ă€r fortfarande en mycket hög prioritering för företaget, med begreppet kontinuerlig förbĂ€ttring som gĂ€ller sĂ„vĂ€l tillverkningsprocesser som hĂ€lsa och vĂ€lbefinnande för personalen.
 • Management kulturen Ă€r stödjande och samverkande i naturen med möjligheter att vara en lĂ€rande organisation ivrigt Gripen.
 • EN mycket hög prioritet lĂ€ggs vid att skapa sĂ€kra arbetsförhĂ„llanden, och det finns ett stort engagemang i arbetskraftens angreppssĂ€tt. Mycket intressant att se mycket innovativ praxis utvecklas.
 • I detta sammanhang betraktas sĂ€kerheten för de anstĂ€llda som reser till kunder och kunder – ibland till utmanande situationer pĂ„ lika stort allvar.
 • Personal Ă€r lyssnade pĂ„ och förslag och farhĂ„gor agerade pĂ„-Ă„terigen ett exempel pĂ„ exemplarisk praxis
 • Det stöd som ges till personal som upplever utmaningar för deras psykiska hĂ€lsa och vĂ€lbefinnande Ă€r exemplariskt i sin natur, sĂ€rskilt pĂ„ det sĂ€tt pĂ„ vilket sĂ„dant stöd strĂ€cker sig till "verkliga livet" frĂ„gor som familje finansieringsfrĂ„gor och skuldförvaltning.
 • Det sĂ€tt pĂ„ vilket idrottsanlĂ€ggningarna Ă€r tillgĂ€ngliga för pensionerade anstĂ€llda och gemenskapen Ă€r mycket lovvĂ€rt. Det har skett en ökning av deltagandet i idrott och motion under de senaste 12 mĂ„naderna. Idrotts aktiviteterna inkluderar volleyboll, fotboll, cykling och anvĂ€ndning av gymmet.
 • FöretagshĂ€lsovĂ„rden Ă€r aktivt engagerad i att skydda arbetstagarnas hĂ€lsa och frĂ€mja deras vĂ€lbefinnande.
 • Med tanke pĂ„ arten av det arbete som utförs av mĂ„nga anstĂ€llda-varvsindustrin-rĂ„dgivning och stöd för förebyggande och behandling av MSD, och rehabilitering och Ă„tergĂ„ng till arbetet efter en MSD Ă€r allmĂ€nt tillgĂ€nglig och lĂ€ttillgĂ€nglig för personal-Ă„terigen en modell av god praxis.

Min sista PoÀng Àr hÀmtade frÄn vad vi fick höra av anstÀllda under revisionsprocessen, nÀmligen att personal som talade till beskrev IHC Merwede som en bra arbetsplats. De nÀmnde ocksÄ att de kÀnde sig mycket mer engagerade och engagerade i sÀkerhets-och hÀlsoinsatser och att företaget "brydde sig" om sitt vÀlbefinnande.

 • Varför dĂ„ kanske du frĂ„gar Ă€r IHC Merwede fĂ„r ett silver och inte ett guld Award. Är det för att de faller kort? Klart nej!
 • Är det för att det inte finns tillrĂ€ckligt med engagemang, eller alltför begrĂ€nsade en rad aktiviteter-absolut inte!

Anledningen, och den enda anledningen, Àr att guld innebÀr att skyddet och frÀmjandet av arbetstagarnas vÀlbefinnande Àr helt, helt och fullt inbÀddat i företagens liv och arbetsmetoder. För att uppnÄ detta tar tid, och som jag nÀmnde i mitt inledningsanförande har IHC Merwede uppnÄtt en hel del pÄ mycket kort tid.

SÄ om det finns nÄgon besvikelse i rummet just nu, och jag hoppas att det inte finns, bör det ersÀttas med en kÀnsla av stolthet-stolthet över vad som har uppnÄtts, stolthet pÄ enorma framsteg som gjorts, och, enligt min mening, och titta pÄ företagens vÀlbefinnande program i mÄnga lÀn stolt över att vara jÀmförbar med de bÀsta i Europa.

Vi ser fram emot att se de fantastiska framsteg som upprÀtthÄlls under de kommande mÄnaderna, den mycket starka plattform byggd pÄ Ànnu lÀngre och den utmÀrkta praxis blir Ànnu mer helt inbÀddade i företagens praxis Àn den Àr nu. Guld Àr pÄ bordet, behÄlla den nuvarande strategin och det kommer att bli din!

John Grifftis, internationell revisor iHMQ