Skip to main content

Procedures

Het belang van gecertificeerd voor Health Management groeit. Meer en meer organisaties zijn op zoek naar informatie over certificering en erkenning voor hun uitstekende gezondheid management. IHMQ kan uw bedrijf hulp bieden om deze erkenning te krijgen.

Allereerst u zelf testen of uw organisatie klaar is voor een audit door een partner van de IHMQ. Deze test kan worden gedaan door het invullen van de vragenlijst over gezondheid op het werk promotie, die kan worden gedownload van deze site.

Als uw score voldoet, u contact met ons opnemen voor een afspraak voor een externe audit. Kijk voor een IHMQ partner in uw land op de partnerpage en neem contact op met deze organisatie.

Een afspraak zal worden gemaakt met uw bedrijf en een IHMQ partner zal komen en bezoek uw bedrijf en audit uw Health management. Als uw bedrijf de normen van de stichting bereikt, wordt u een ' Certified WerkPlek ' en ontvangt u onze certificatie. U krijgt een plekje in onze lijst van erkende organisaties, bekend om uw Health management en een voorbeeld van goede PrakTijken.

Stappen naar erkenning:

  1. Een preliminaire audit uitvoeren om na te gaan of uw organisatie klaar is voor IHMQ certificering.
  2. BeSpreek de bevindingen van de audit met een consultant van de iHMQ partnerorganisatie om de aanpak van uw organisatie te ontwikkelen om de vereiste norm te bereiken.
  3. Ontwikkel uw evidence portfolio.  Hiermee worden de procedures uiteengezet die uw organisatie heeft ingevoerd om de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen.
  4. Solliciteer voor een IHMQ externe beoordeling via uw nationale iHMQ partner. In dit stadium zal de nationale iHMQ partner uw gereedheid voor beoordeling opnieuw beoordelen.
  5. EEN bezoek zal worden geregeld voor een internationale accountant om uw aanvraag te beoordelen.  De duur van het bezoek wordt bepaald door de grootte van uw organisatie en vraagt om het interviewen van uw Health management team.
  6. IHMQ accreditatie toegekend.