Skip to main content

RECOGNITION

Onze aanpak

Certificering

IHMQ biedt organisaties een manier om erkenning te krijgen voor hun acties in het bevorderen en beschermen van de gezondheid en het welzijn van hun werknemers. Elk type organisatie kan certificatie aanvragen, dus of uw organisatie een groot mondiaal bedrijf is of een MKBedrijf -IHMQ kan met u samenwerken om u te helpen de resultaten en waardering te bereiken die u verdient.

Stappen naar erkenning:

  1. Een preliminaire audit uitvoeren om na te gaan of uw organisatie klaar is voor IHMQ certificering.
  2. Bespreek de bevindingen van de audit met een consultant van de iHMQ partnerorganisatie om de aanpak van uw organisatie te ontwikkelen om de vereiste norm te bereiken.
  3. Ontwikkel uw evidence portfolio.  Hiermee worden de procedures uiteengezet die uw organisatie heeft ingevoerd om de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen.
  4. Solliciteer voor een IHMQ externe beoordeling via uw nationale iHMQ partner. In dit stadium zal de nationale iHMQ partner uw gereedheid voor beoordeling opnieuw beoordelen.
  5. Een bezoek zal worden geregeld voor een internationale auditor om uw aanvraag te beoordelen.  De duur van het bezoek wordt bepaald door de grootte van uw organisatie en vraagt om het interviewen van uw Health management team.
  6. IHMQ accreditatie wordt toegekend.
Hoe dan

Het belang van een erkening van uw gezondheidsbeleid groeit. Meer en meer organisaties zijn op zoek naar informatie over certificering en erkenning voor hun uitstekende gezondheid management. IHMQ kan uw bedrijf hulp bieden om deze erkenning te krijgen.

Allereerst kunt u zelf testen of uw organisatie klaar is voor een audit door een partner van de IHMQ. Deze test kan worden gedaan door het invullen van de vragenlijst over gezondheid op het werk promotie, die kan worden gedownload van deze site.

Als uw score voldoet, kunt  u contact met ons opnemen voor een afspraak voor een externe audit. 

Als uw bedrijf de normen van de stichting bereikt, wordt u een ‘ Model of Good Practice ‘ en ontvangt u onscertificaat. U krijgt een plekje op onze lijst van erkende organisaties.

 

Tijdsinvestering

Dit zal afhangen van het huidige niveau van het Health Management programma van uw organisatie en zal eerder worden gedicteerd door de tijdschema’s uw organisatie dan door het certificeringsproces. Wij zullen u ondersteunen bij het ontwikkelen van een IHMQ actieplan en u begeleiden bij het auditproces.

Een nominale termijn zal door u en IHMQ worden overeengekomen.

Voor de iHMQ ondersteuning en certificering wordt een vergoeding overeengekomen.