Skip to main content

Hur

Vikten av att certifieras för hÀlso-och sjukvÄrdsförvaltning vÀxer. Fler och fler organisationer söker information om certifiering och erkÀnnande för sin utmÀrkta hÀlsohantering. IHMQ kan erbjuda ditt företag hjÀlp att fÄ detta erkÀnnande.

Först av allt kan du testa dig sjÀlv om din organisation Àr redo för en granskning av en partner till IHMQ. Detta test kan göras genom att fylla i enkÀten pÄ ArbetsPlatsen HÀlsoFrÀmjande, som kan laddas ner frÄn denna webbplats.

Om din poÀng Àr tillfredsstÀllande, kan du kontakta oss för en tid för en extern revision. Leta efter en IHMQ partner i ditt land pÄ partnerpage och kontakta denna organisation.

Ett möte kommer att göras med ditt företag och en IHMQ partner kommer att komma och besöka ditt företag och granska din hÀlsovÄrd. Om ditt företag nÄr normerna i stiftelsen, kommer du att bli en "certifierad ArbetsPlats" och fÄ vÄr certifiering. Du kommer att fÄ en plats i vÄr lista över erkÀnda organisationer, kÀnd för din hÀlsa förvaltning och vara ett exempel pÄ god praxis.

Steg mot erkÀnnande:

  1. Genomföra en preliminÀr revision för att kontrollera om din organisation Àr redo för IHMQ certifiering.
  2. Diskutera resultaten av revisionen med en konsult frÄn iHMQ partnerorganisation för att utveckla din organisations strategi för att uppnÄ den standard som krÀvs.
  3. Utveckla din bevis portfölj.  Detta kommer att faststÀlla de förfaranden som din organisation har pÄ plats för att frÀmja anstÀlldas hÀlsa och vÀlbefinnande.
  4. Ansök om en IHMQ extern bedömning via din nationella iHMQ partner. I detta skede, den nationella iHMQ partner kommer att ompröva din beredskap för bedömning.
  5. ETT besök kommer att ordnas för en internationell revisor för att bedöma din ansökan.  Hur lÀnge besöket kommer att bestÀmmas av storleken pÄ din organisation och kommer att krÀva att du intervjuar din hÀlso LedningsGrupp.
  6. IHMQ ackreditering tilldelas.