Skip to main content

Actieve woon

2004

Active Living is een klein bedrijf dat een scala aan gespecialiseerde diensten van hoge kwaliteit verleent aan haar klanten. Deze diensten omvatten Arbo, gezondheid en fitness en lifestyle screening en advies.

active_living_logo

Als een klein bedrijf zou het gemakkelijk zijn voor actieve leven te worden zo georiënteerd op het voldoen aan de behoeften van de klant dat zij niet erkent, noch voldoet aan de gezondheid en welzijn behoeften van haar eigen personeel.
Dat is duidelijk niet het geval!
De beoordelaars waren zeer onder de indruk te vinden dat de diensten van hoge kwaliteit en advies aangeboden aan klanten was ook gemakkelijk beschikbaar voor de actieve leven eigen personeel.
Het bedrijf heeft een zeer goed ontwikkelde en proactieve aanpak in termen van het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van haar personeel. Dit omvat een jaarlijkse gezondheidscontrole, toegang tot een breed scala aan informatie en advies en, belangrijker, een bedrijfscultuur die de gezondheid en het welzijn van de werknemers centraal stelt in haar kernwaarden.
De beoordelaars hadden geen aarzeling en waren unaniem naar hun mening dat het actieve leven aan de vereisten voldeed die nodig zijn om het iHMQ certificaat te bereiken.

Tijdens de conferentie over gezondheid op het werk, 7 oktober 2004 in Nieuwegein, heeft het Nationaal Instituut voor GezondheidsBevordering en-preventie van ziekten in Nederland kredieten gegeven aan twee organisaties voor hun uitstekende prestaties op gezondheidsmanagement. Een van hen is actief wonen.