Skip to main content

QS gezondheidsmanagement

2012

QS is een klein bedrijf met een kernteam gevestigd in Utrecht (binnenkort verhuizen naar Amersfoort en een pan-Nederlands netwerk van psychologen, psychotherapeuten en psychiaters. QS levert diensten aan werkgevers in heel Nederland door advies en ondersteuning te bieden aan werknemers die psychische problemen ervaren. qsgezonheidsmanagement De accountants identificeerden een aantal sterke punten in de QS benadering van welzijn op het werk (voor zover het eigen personeel betreft) en dat dit wordt gerepliceerd in de diensten die aan klanten en klanten. Deze sterke punten omvatten:

  • Dat de bescherming en de bevordering van de gezondheid en het welzijn van de QS-gebaseerde medewerkers en de professionals die werken in heel Nederland wordt gezien door de onderneming als een zaak van de hoogste prioriteit.
  • Dat de medewerkers van QS volledig betrokken zijn bij beslissingen met betrekking tot hun werk en arbeidsomgeving.
  • Het personeel van QS hebben een zeer evenwichtige benadering van het leven en werk-dit komt voort uit het voorbeeld van Titia sluiter de eigenaar en leider van het bedrijf. De werkomgeving is uitstekend.
  • Werkrelaties bij QS zijn gebaseerd op de tweeling principes van de waardering van elkaar en wederzijds vertrouwen en respect.
  • De aard van het werk betekent dat van tijd tot tijd het QS-team zal worden omgaan met uitdagende en moeilijke telefoongesprekken. Het bedrijf biedt de mogelijkheid voor leden van het personeel om een stap terug en krijgen een aantal hersteltijd na een uitdagende klant gesprek.
  • Peer support is uitstekend.
  • Globaal wordt de benadering van werknemers welzijn die door QS wordt goedgekeurd gesteund, het in dienst nemen en een deel van de stof en de cultuur van het bedrijf.